Poppy och PandaVi är ett par trevliga bröder som fyllde tre  år i våras. Vi vill bo tillsammans då vi älskar varandra!
Vi på Katthjälpen tog emot dessa bröder då de var cirka 14 veckor gamla tillsammans med mamman och en bror. De adopterades de av ett trevligt par men de släpptes tyvärr ut innan de var fullt socialiserade. Poppy tog sig till en närliggande fastighet och blev snart intagen och kom till ett nytt jourhem, men stackars Panda blev jagad längre och längre bort och var alldeles ensam uti stora världen hela vintern. Till slut kunde även han hittas och tas in, då hade han varit vilse i nio hela månader 😨

Jourhemsmatte:
"Kissarna är födda ute av en förvildad mamma och skygghet är deras spontana reaktion på allt som är nytt, men de är snart framme igen och undersöker om det var så farligt egentligen. Får vi gäster är de snabbt framme och kollar om de har kattgodis med sig 😅

Båda är glada i klappar och mys, båda är lekfulla, båda är nyfikna och lättlärda, båda är 100% rumsrena. Panda är mer fysiskt nära, kan gå på en eller sätta sig i knät medan Poppy gärna lägger sig kloss an i soffan.

Vi har en vallhund och det funkar jättebra! Vi har också fyra egna katter och där funkar det inte alls med den äldre honan, tolerans med den äldre hanen, busas och gosad med den yngre honan - men den riktigt gamla katten fullkomligt dyrkar de!! Han är deras trygghet och bästa vän, deras ledstjärna i hur man är huskatt så om nya hemmet har en gammal och trygg katt vore det ett stort plus (inget krav!) 🤗”


Fakta om oss

  • Vi är försäkrad i Agria och du kan ta över försäkringen om du vill. 
  • Vi är vaccinerade, kastrerade och chippade. 
  • Katthjälpen har en adoptionsavgift för att täcka en del av de veterinärräkningar de haft för oss. 
  • Katthjälpen vill gärna att du kommer på besök och ser om du gillar oss och vill göra hembesök innan ett adoptionsavtal upprättas. 

Är du intresserad?

Kontakta oss i första hand via vår Facebooksida: 
https://www.facebook.com/KatthjalpenKungalvStenungsund

I andra hand via mail: 

Populära inlägg i den här bloggen

Om att adoptera en katt

Hjärter - provbor i annat hem