Poppy och PandaVi är ett par trevliga bröder som föddes i maj 2020. Vi vill bo tillsammans då vi älskar varandra!

Vi på Katthjälpen tog emot dessa bröder då de var cirka 14 veckor gamla tillsammans med mamman och en bror. De adopterades de av ett trevligt par men de släpptes tyvärr ut innan de var fullt socialiserade. Vi lyckades få in båda kissarna och behöll dem då forna ägaren skaffat en ny katt.

Jourhemsmatte:
"Kissarna är födda ute av en förvildad mamma och skygghet är deras spontana reaktion på allt som är nytt, men de är snart framme igen och undersöker om det var så farligt egentligen. Får vi gäster är de snabbt framme och kollar om de har kattgodis med sig 😅

Båda är glada i klappar och mys, är lekfulla, är nyfikna och lättlärda, är 100% rumsrena. Panda är mer fysiskt nära, kan gå på en eller sätta sig i knät medan Poppy gärna lägger sig kloss an i soffan men kan kliva upp då och då. Båda älskar att busa och sätter av i vild galopp genom vardagsrummet, upp en trappa och genom övervåningen. 

Vi har en vallhund och det funkar jättebra! Vi har också fyra egna katter och det funkar det inte alls med den äldre honan, tolerans med den äldre hanen, busas och gosad med den yngre honan - men den riktigt gamla katten fullkomligt dyrkar de! Han är deras trygghet och bästa vän, deras ledstjärna i hur man är huskatt så om nya hemmet har en gammal och trygg katt vore det ett stort plus (inget krav!) 🤗”

Då bröderna har ett förflutet som rymmare som gärna vill ut så ska de antingen bo i ett hem med nätat altan/balkong (även taket) eller i en riktigt trygg utemiljö utan ilskna grannkatter som kan köra bort dem, just detta hände i deras första hem.

Fakta om oss

  • Vi är försäkrad i Agria och du kan ta över försäkringen om du vill. 
  • Vi är vaccinerade, kastrerade och chippade. 
  • Katthjälpen har en adoptionsavgift för att täcka en del av de veterinärräkningar de haft för oss. 
  • Katthjälpen vill gärna att du kommer på besök och ser om du gillar oss och vill göra hembesök innan ett adoptionsavtal upprättas. 

Är du intresserad?

Kontakta oss i första hand via vår Facebooksida: 
https://www.facebook.com/KatthjalpenKungalvStenungsund

I andra hand via mail: 

Populära inlägg i den här bloggen

Om att adoptera en katt

Hjärter - provbor i annat hem