Hjärter - provbor i annat hemDet är jag som är snyggingen i förgrunden. Jag är en mysig senior katt och söker hem med mjuka knän och mjuka händer samt gärna med trygg utegång. Med trygg menas inga snabba bilar eller elaka katter. Jag har svultit och slagits för maten hela mitt liv ända tills för ett år sedan då jag kom till "himmelriket". Jag är rädd jag kommer köra bort alla katter som kommer nära mitt högt älskade kommande hem - jag kommer vara rädd att förlora det.

Jag fick kärlek som barn men mitt hem föll sönder framför mina ögon och gården såldes. Flera katter blev kvar men ingen bodde i mangårdsbyggnaden och tog hand om oss. Min bror Hugo och mamma Silver jagade bort mig och jag levde hemlös tills i augusti 2022.

Jag skulle passa hemma hos en pensionär eller annan person med mycket tid i hemmet. Jag går bra tillsammans med trygga snälla katter dvs om vi får lära känna varandra på rätt sätt. Jag har två kompisar i jourhemmet: Inna som är trygg och som bara rycker på axlarna och backar undan då jag vill bestämma och Savanna som blir jättesur då hon också vill bestämma. Hon utmanar mig och då kan jag bli riktigt arg och brottas med henne. Men som du ser så kan i sova tillsammans. Jag vill ju egentligen bara ha kärlek... och bestämma.

Jag var snäll mot alla honkatter på de gårdar jag tiggde mat på men jag slogs nog med precis varenda hane i trakten. Jag hade massor av sår då jag togs in hösten 2022. Men jag är fullt frisk och är testad för kattsnuvepaketet, FiV, FELV mm. Jag är opererad för en genetisk ögonsjukdom (entropion) men är sedan ett år fullt återställd. 

Jag har levt ett tufft liv och söker nu ett lugn och kärleksfullt hem. Finns du där för mig? 


Fakta om mig:
  • Ingen vet hur gammal jag är men jag sågs troligen fullvuxen 2016, eller så var det min pappa eller bror (det fanns flera katter med samma utseende på gården).
  • Jag är försäkrad i Agria och du kan ta över försäkringen om du vill. 
  • Jag är vaccinerad, kastrerad, chippad och tatuerad. 
  • Katthjälpen har en adoptionsavgift för att täcka en del av de veterinärräkningar de haft för mig. 
  • Katthjälpen vill gärna att du kommer på besök och ser om du gillar mig och vill göra hembesök innan ett adoptionsavtal upprättas.

Är du intresserad?

Kontakta oss i första hand via vår Facebooksida: 
https://www.facebook.com/KatthjalpenKungalvStenungsund

I andra hand via mail: 

Populära inlägg i den här bloggen

Poppy och Panda

Om att adoptera en katt