Doris


Hallå! Vill du bli min människoslav?
Härligt, jag har varit klanledare för ett tag sedan och hade då 13 undersåtar i form av katter och en husse. Det satte sina spår som jag jobbar på men det går långsamt framåt tycker husse. När man leder andra får man vara rätt tuff så man kan vara lite lättretad ibland.

När jag kom till jourhusse ville jag inte veta av honom så jag bet och rev honom ganska ofta men han sa bara aj och tyckte inte det var snällt, men sån var jag då. Nu börjar jag förstå vad ömsesidig tillit betyder men så glömmer jag mig och nafsar lite lätt. Då trycker jag huvudet i husses hand som ett förlåt.

Så fort någon kommer på dörren kommer jag för att hälsa och gillar när man klappar mig. Inte för mycket till att börja med bara, får ju inte tala om att jag tycker det är ganska skönt att bara vara i gruppen och chilla.

Nyligen kom jag upp i sängen och väckte jourhemshusse för första gången och det var häftigt, fick hur mycket kel som helst.

Jag är van vid andra kissar men får ha lite tid på mig att hitta min plats. Finns ingen annan kisse har jag en dotter Lisa som kanske kan få följa med, käckt eller vad? 

Skulle det vara så att man kan gå ut och få gräs under tassarna kommer jag inte att klaga.

Fakta om mig:

  • Jag är försäkrad i Agria och du kan ta över försäkringen om du vill. 
  • Jag är vaccinerad, kastrerad och chippad. 
  • Katthjälpen har en adoptionsavgift för att täcka en del av de veterinärräkningar de haft för mig. 
  • Katthjälpen vill gärna att du kommer på besök och ser om du gillar mig och vill göra hembesök innan ett adoptionsavtal upprättas. 

Är du intresserad?

Kontakta oss i första hand via vår Facebooksida: https://www.facebook.com/KatthjalpenKungalvStenungsund

I andra hand via mail: 

Populära inlägg i den här bloggen

Poppy och Panda

Om att adoptera en katt

Hjärter - provbor i annat hem