Doris


Hej Doris här!
Det var ett tag sedan jag fick komma in i värme och trygghet. Det har varit svårt för mig att komma till ro efter att ha haft drygt tio andra katter att hålla tassarna i styr. Men nu är jag redo för en flytt till mitt alldeles egna för-alltid-hem.

När mina kattkompisar flyttade till sina nya hem så blev det lugnare och jourhemshusse tycker att jag har utvecklats enormt på kort tid. Lätt för honom att säga, det är ju jag som fått lägga band på mina små otyg.

Hur som helst så tycker han att jag är redo för mitt alldeles egna hem, och jag kan väl bara hålla med. Jag kan inte komma ut här för vi bor för nära en stor väg med en massa brum som kör fort, och det skulle jag väldans gärna vilja göra, men då utan att bli påkörd.

Helst vill jag inte ha små barn kring mig för då blir jag lite nervös men äldre går nog bra. Nära skog och mark är det som skulle ge mig en mycket go känsla.

Jag är en medelålders kattdam på ca sex år som blivit lite lätt trind om magen pga god mat och för lite spring för tassarna. Jag älska att ligga bredvid jourhusse i sängen och då får han klappa mig var som helst bara han gör det lååångsamt.

Tycker du jag låter spännande så hör av dig, jag längtar så efter dig.

Tass Doris

Fakta om mig:

  • Jag är försäkrad i Agria och du kan ta över försäkringen om du vill. 
  • Jag är vaccinerad, kastrerad och chippad. 
  • Katthjälpen har en adoptionsavgift för att täcka en del av de veterinärräkningar de haft för mig. 
  • Katthjälpen vill gärna att du kommer på besök och ser om du gillar mig och vill göra hembesök innan ett adoptionsavtal upprättas. 

Är du intresserad?

Kontakta oss i första hand via vår Facebooksida: https://www.facebook.com/KatthjalpenKungalvStenungsund

I andra hand via mail: 

Populära inlägg i den här bloggen

Poppy och Panda

Om att adoptera en katt

Hjärter - provbor i annat hem